A l’Eixample, REDESCOBRIM L’EDUCACIÓ!

Publicat el

L’Esquerra Independentista de l’Eixample hem preparat les jornades REDESCOBRIM L’EDUCACIÓ amb la intenció de generar espais on qüestionar el model educatiu actual; debatre al voltant de noves experiències educatives; i donar a conèixer la realitat de les condicions laborals dels docents als centres educatius.

Els actes de les jornades són:

– Diumenge 11 de desembre a les 12h: Quin model d’accés educatiu tenim a l’Eixample i la necessitat de construir l’institut Angeleta Ferrer.

– Diumenge 15 de gener a les 12h: La innovació educativa i el fenomen d’Escola Nova 21.

– Diumenge 12 de febrer a les 12h: La reivindicació dels drets laborals del professorat.

Les tres jornades es duran a terme als Jardins Clotilde Cerdà (c/Sardenya amb Consell de Cent, al costat del Casal Independentista la Cruïlla, i lloc de futura construcció de l’institut Angeleta Ferrer), i inclouran una taula rodona i un vermut.

Us hi esperem!