XII Calçotada Jove del Fort Pienc

Publicat el

Què millor per seguir lluitant en contra de la privatització de l’espai públic, el turisme de masses i la grisor dels barris de la “Marca Barcelona” com la nova edició de la nostra desitjada Calçotada Jove del Fort Pienc. Arribarà ben aviat la dotzena edició, l’11 de març, i no hi faltarà res:

Tot plegat començarà a les 10h, amb tallers diversos per anar obrint el dia i ja de pas la gana, seguits d’activitats com l’habitual concurs de la veïna més hàbil del Fort Pienc, una mostra de cultura popular amb PIUSAO i la Colla Bastonera de l’Eixample (que enguany fa 5 anys), grups de música,  PD’s i una engrescada jornada que no podreu oblidar. I com no, els calçots i la festa de joves i veïnesv:)

Pròximament compartirem nova informació, però de moment reserveu-vos el dissabte 11 de març!

Recuperem les places i carrers del nostre barri: Per una cultura popular de carrer, arrelada al territori i autogestionada pel veïnat.

Podran arrencar tots els calçots, però no aturaran la RECsistència!
[ Properament tiquets a la venda a:]

– El REC, Ateneu Popular del Fort Pienc (C/ Ausiàs March 72)

– La Cruïlla – Casal Independentista de l’Eixample (C/ Sardenya 256)

 


Comments are closed.