Sant Jordi al Fort Pienc

Publicat el

Llegir ens fa més lliures i per això l’assemblea d’Arran Fort Pienc volem aprofitar aquest Sant Jordi per reivindicar la nostra cultura i la lectura com una forma d’apoderament personal i col·lectiu.

El proper diumenge 23 d’abril organitzarem una paradeta a la Plaça del Fort Pienc (L1 Arc de Triomf) en motiu de la diada de Sant Jordi on ens trobareu des de les 9h del matí puntuals fins les 21h del vespre.

Enguany a la nostra paradeta trobareu un extens recull de llibres d’alguna de les principals editorials cooperatives i/o de crítica política i social catalanes. També tindrem les tradicionals roses amb algun regal especial i marxandatge divers com llibrets autoeditats, samarretes, punts de llibres i banderes entre d’altres materials.

Tots els beneficis recollits seran destinats a l’autogestió de l’assemblea així com poder finançar les lluites que duem a terme i fer front al cost econòmic i repressiu que patim com a conseqüència de l’activitat política diària.

Vine a donar suport a la lluita juvenil del barri!

Fins diumenge, us hi esperem!

 


Comments are closed.