Intel·ligència de codi obert – Seguretat informàtica per la militància

Publicat el

 

Críptica sorgeix de la necessitat de dotar d’un contingut social a la tecnologia, de manera que sigui usada en favor de fins que s’expandeixin (en comptes de minvar) les perspectives de l’acció democràtica. La seva percepció és que, en l’actual context, renunciar a l’ús d’eines que garanteixin la nostra privacitat equival a donar-nos per vençuts en l’actual ofensiva contra els drets digitals.

Des de l’assemblea d’Arran Fort Pienc us convidem a totes el proper dissabte 27 de maig a les 18.30h a la Cruïlla a la xerrada que farà Críptica que portarà de títol: “Intel·ligència de codi obert: Informació pública a l’abast de tothom i els riscos que aquesta comporta”.

Considerem que és una xerrada especialment dirigida a totes aquelles persones activistes i/o militants que es volen formar en termes de seguretat informàtica que ens permetrà veure com els cossos i forces de seguretat de l’Estat així com d’altres agents poden analitzar xarxes d’afinitats polítiques, i fer un registre, control i seguiment personal,  a partir de dades completament públiques.

L’acte serà obert a tothom i hi haurà taquilla inversa per ajudar a l’autogestió del col·lectiu Críptica.

Us hi esperem!


Comments are closed.